Livet

Välkomna till Pendeltågsklubben

Hörrni! Jag och tre vänner har skaffat oss ett litet kärleksbarn tillsammans i form av en podd: Pendeltågsklubben. Första avsnittet ligger ute på bloggen som hör podden till, och kommer förhoppningsvis upp på till exempel iTunes inom ett par dagar.

Pendeltågsklubben –  podden som du aldrig riktigt vet hur lång den blir… precis som din tågresa. Med Märta, Nova, Linda och Katta.

I det första, extra långa och ganska svettiga avsnittet (bokstavligen svettigt – vi spelade in i en bastu, förvisso avstängd, men vi hade mysiga 36 grader där inne på soppåsarna som vi satt på) får ni veta sanningen om varför Märta EGENTLIGEN tycker om att gå till tandläkaren, vem Nova slickade på handen i veckan och varför min kökslampa är något av ett känsligt ämne för Linda och mig.

Lyssna, gilla, och lyssna igen! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    La Linda / Better Bloggers
    June 16, 2015 at 2:46 pm

    ÄLSKAR podden och ÄLSKAR din nya header. Åh du fantastiska kvinna.

  • Leave a Reply