Livet

Hå hå ja ja

Vill så gärna blogga, men har liksom svårt att få feel. Layouten blir fel (vilket beror på att skalen byggs på ett nytt sätt nu, som jag inte fattar, vilket leder till att Slaktar’n sitter i soffan och myshånar mig över att jag börjar bli gammal) (vilket är sant, fyller ju 40 nästa år, men ÄNDÅ). Jag tänker på allt jag vill skriva om men får ur mig noll (vilket KAN bero på att det alltid är något barn som surrar runt mig och stänger ihop min laptop) (vilket visserligen är bättre än när de böjer skärmen bakåt). Och sedan det bästa: så fort jag går in på bloggen för att läsa gamla inlägg, hamnar jag av någon anledning i de inlägg där folk lämnat elaka kommentarer. Och gud, det finns ju inget som sätter käppar i bloggpepp som dumma kommentarer – nevermind att 90 procent av alla kommentarer jag fått på denna blogg varit awesome, de där andra 10 har varit så dömma i hövvet att jag blir alldeles matt då jag helt plötsligt slungas tillbaka till folk som säger att jag inte älskar mina barn för att jag har ovett nog att skriva att det är asjobbigt att vara morsa ibland.

Hå hå ja ja!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lotta
    June 14, 2015 at 11:21 pm

    *pepp*
    Skit i de elaka kommentarerna och fokusera på de fina istället! Har alltid gillat dina bloggar!

  • Leave a Reply