Livet

Julklappstips

luna2

Får jag julklappstipsa? Klart jag får!

När Morran var nyfödd kom ett paket med Posten till honom och storebror från tjejen bakom Luna Dsign. Det till Eddies stora förtjusning två Lunafigurer – en till honom och en till Morran. Men om vi säger så här; Morris är inte jättebra på att hävda sin rätt till saker riktigt än, så Eddie la snabbt beslag på båda figurerna och har blivit helt kär. Denna unge som tidigare vägrat all mysifikation vi erbjudit honom i form av napp, snuttefilt och de flesta gosedjur ska nu prompt ha båda Lunafigurerna i famnen när han ska sova. Så himla rart. Och då kom vi på, att Eddie aldrig har fått ett gosedjur – förutom en liten elefant när han låg på sjukhus. Det måste ju vara alldeles exceptionellt ovanligt med ett barn som ingen köpt några gosedjur åt, normalt sett brukar små barn överösas med just mjukdjur. Nu är det inte så att Eddie gått utan, vi har ju plockat fram alla Robins gamla saker och han har varit nära polare med en gammal Teletubbie, men han har aldrig fått någon i present. Så att säga att han blev glad är kanske ett understatement.

Lunafigurerna är färgglada, söta som bara den och greppvänliga. Dessutom kan man välja mellan vanliga och bebisvänliga (de bebisvänliga har inga lösa knappar, utan detaljerna är istället broderade). Och jag känner spontant så här: om du vill köpa en fin och lite ovanlig present till ett barn, slå till på en sådan här. De är så himla värda det.

Bara ett tips, så här i juletider.

luna

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Malin / LunaDsign
  December 3, 2013 at 4:21 pm

  Vad fint skrivet! Jag blir lika glad jag får höra att barnen verkligen gillar mina Lunafigurer! Tack snälla för att du tipsade om dem!! Hoppas det är okej om jag lånar bilderna till min blogg. Jag länkar givetvis tillbaka till dig!
  Kram Malin

  • Reply
   Katta Kvack
   December 3, 2013 at 8:46 pm

   Klart det är okej!

 • Reply
  mia
  December 3, 2013 at 9:53 am

  Vi har också en Luna, och jag kan intyga att den är högt älskad och kan sysselsätta en liten halvling i timmar:-)

 • Leave a Reply