Preggo!

Hälsningar från hon som kan sova ståendes

FÖR I HELVETE!

Så jävla trött som jag är just nu.

Mitt liv går ut på att, på ett fungerande sätt: ta mig ur sängen, äta frukost, åka till jobbet, jobba, äta lunch, jobba lite mer, åka hem, umgås med börnen och sambon mannen innan jag däckar som en klubbad säl i soffan någon gång mellan 20-21:30. Den mest rimliga lösningen till detta problem har varit att äta ohemula mängder glass, kakor, vattenmelon och jordgubbar. Inte för att jag kanske får så särskilt mycket mer energi utav detta, utan mest för att det är svårt att somna medan man äter. FAST jag skulle ju inte säga att det är omöjligt.

Om ni undrar varför bloggen är tråkig och sånt alltså. Ibland hinner jag med ett inlägg på Preggo Preggo innan jag däckar dock.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply