Hem & Trädgård

Tapet!

fredag

På våning två i lelle radhuset har vi vardagsrum och kök samt en toalett som liksom ligger mellan köket och vardagsrummet vid den lilla hallsmatten som trappan leder upp till. Där ska vi tapetsera (hallen alltså, inte hela våning två). *insert chockade gubbar* *som denna  :OMG: :OMG: :OMG: *

Nej, det är väl inte världens största grej, kanske ni tycker, men i och med att vi ska göra det med världens snyggaste tapet – som VI DESSUTOM HAR ENATS OM – gör det till typ världens största grej. Ja, den är från Ferm Living. Nej, det är inte harlequinrutorna.

Rullarna är beställda. Jag är peppad.

Lämnar er att undra vilken tapet det rör sig om i sann blogg-cliffhanger anda (i brist på bokkontrakt och hemliga events får en ju skapa sådana bäst man kan) och väntar på att ölrövskycklingen ska bli klar ute i grillen. Fredag. Gott så!

PS. bilden har inget med tapeten att göra.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Ramene
  June 18, 2013 at 6:26 am

  Snygga braxor! Måste vara urgulliga till stora magen! Lycka till med renovering och glöm inte attt lägga ut bilder så att vi nyfikna läsare får se 😉

 • Reply
  Uppochhoppa
  June 17, 2013 at 8:33 pm

  Det var väl en alldeles strålande cliffhanger! Jag hoppas på något galet. Oklart vad.

  Events säger du? Tja, har man inget för sig kan man ju alltid träna en hel dag i nove,ber. Den nionde närmare bestämt. mer info om det kan man hitta på traningsevent.se – men det var ju nästan oförskämt mycket reklam at ens yppa det. Well, man kan väl säga att det var ett klassiskt upplägg ala rundpingis i ppehållsrummet?

  Tapet var det. Fy farao så fint med tapet. Grattis till enandet. jag väntar med spänning!

 • Reply
  CrimsonAnna
  June 17, 2013 at 8:46 am

  Oj, det var ju många snygga tapeter. Det blir spännande att se =)

 • Reply
  Ellen
  June 16, 2013 at 10:23 pm

  Snygga skor du har. 🙂 Renoverar ni huset? Hur fixar du det härliga smilisar?
  😀

 • Reply
  Ordterror
  June 14, 2013 at 11:39 pm

  Jag tror att det är de svarta vågorna på vit botten. Ej havsvågor, utan de dära liksom halvcirkelvågorna. Eller det kanske förklaras bättre som kullar?! Men jag hoppas att det är luftballongerna. Varför jag hoppas på det.Vet inte. Känner bara att det skulle vara så himla mycket roligare med luftballonger. 😉

  • Reply
   Katta Kvack
   June 15, 2013 at 9:19 pm

   @Ordterror, Den är jag lite inne på till sovrummet faktiskt, den med vågorna/kullarna. Men till hallen blir det något helt annat 😀 Inte luftballongerna, men nästan!

 • Reply
  Annika
  June 14, 2013 at 8:02 pm

  Uuuu, spännande! Kan inte gå fel med ferm…
  Asfräna skor föresten.

 • Leave a Reply