Hem & Trädgård

Tapet!

fredag

På våning två i lelle radhuset har vi vardagsrum och kök samt en toalett som liksom ligger mellan köket och vardagsrummet vid den lilla hallsmatten som trappan leder upp till. Där ska vi tapetsera (hallen alltså, inte hela våning två). *insert chockade gubbar* *som denna  :OMG: :OMG: :OMG: *

Nej, det är väl inte världens största grej, kanske ni tycker, men i och med att vi ska göra det med världens snyggaste tapet – som VI DESSUTOM HAR ENATS OM – gör det till typ världens största grej. Ja, den är från Ferm Living. Nej, det är inte harlequinrutorna.

Rullarna är beställda. Jag är peppad.

Lämnar er att undra vilken tapet det rör sig om i sann blogg-cliffhanger anda (i brist på bokkontrakt och hemliga events får en ju skapa sådana bäst man kan) och väntar på att ölrövskycklingen ska bli klar ute i grillen. Fredag. Gott så!

PS. bilden har inget med tapeten att göra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like