Livet

Sprid vidare för kärlek

Det var länge sedan jag var på konsert. LÄNGE SEDAN. Jag älskar att gå på konsert. ÄLSKAR. I sommar kommer Bon Jovi (nostaglin, NOSTALGIN!) och Iron Maiden till Sverige. Och jag har noll biljetter. NOLL. Jag behöver två till vardera konsert. Sååå… om någon sitter på ett par biljetter till någon av dessa konserter som ni känner att de här, de borde Katta få köpa till ett rimligt pris – hör av er (kattakvack@gmail.com). Och som den gravida stockholmsbo med småbarn som jag är så är biljetter till konserterna i Stockholm att föredra.

Så. Sprid vidare och gör denna konsertsugna bloggare lycklig.

Okej, tack, hej.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ellet
  April 20, 2013 at 11:26 am

  Som vanligt är man sent ute till festivalerna som jag så gärna vill gå på också. År efter år försvinner dom förbi utan att jag kan haka på och se alla fantastiska barn. I år är jag arbetslös så jag har ingen aning om vad jag ens GÖR på dagarna när det är dags. Förra året visste jag att jag jobbade. Året innan var jag arbetslös, etc. Suck.
  Hoppas du hittar biljetter, det är du värd! 😉

  • Reply
   Ellet
   April 20, 2013 at 11:26 am

   Se alla BAND. BAND! Inte barn.

   • Reply
    Katta Kvack
    April 20, 2013 at 2:32 pm

    @Ellet,HA HA HA HA! Titta på barnen – hade liksom varit lite oroande fakitskt!

  Leave a Reply