Internet

Internets bästa inspirationskällor

inspirationUpp & Hoppa uppmanar oss att lista våra fem bästa inspirationskällor på internet. Jag älskar ju länkkärlek, så det är klart jag är på! Här kommer fem av mina favvoinspiratörer, några handlar om träning, andra inte alls.

1. Erdoderdo – En föräldrablogg som just nu går all in för träningspepp, beskriver Clara själv sin blogg som. Och jag älskar det. Jag älskar kombinationen föräldraliv och träningspepp. Jag älskar hennes starka armar. Och hennes strumpor. Jag tycker liksom att Clara är himla cool och crushar på henne och hennes pepp ganska stenhårt!

2. Upp & Hoppa – Sofy själv så klart. Det går liksom INTE att smittas av hennes pepp och träningsglädje och hennes sunda inställning till kost. Jag ÄLSKAR hennes inställning till kost! Jag är så trött, SÅ TRÖTT på att läsa om kesella med fun light och hur dåliga kolhydrater är. Sånt skriver aldrig Sofy om, och jag älskar henne lite mer för det.

3. Nova – Fina fina Nova som jag nästan bor granne med och som kommer vara bebisledig samtidigt som mig!!!(!!!!!!) lägger upp så smarriga gröna maträtter att jag bara storknar. Inspirerande till tusen för mig som inte har en superbred receptbas med smarriga gröna recept. Förra sommaren hade vi typ ett inofficiellt ballebattle (som jag har bestämt att jag vann eftersom det växte både gurka och squash och rädisor på min balkong innan sommaren var över) – i år har jag inte ens hunnit peta ned mina frön för förkultivering medan hon redan verkar ha satt igång. DAMN, det blir hem och pilla i jorden i kväll!

4. Emmas Vintage – Fina texter, fina frisyer och en inställning till omvärlden och livet som verkar vara så där genomhärlig. Och så har hon ju skrivit en bok som verkar fantastisk och är i färd med att starta upp sina drömmars verksamhet och ÅH, så har hon så fint hemma också. HUR cool och inspirerande? Svar: JÄTTE!!!

5. Rock n Roll Running – den här bloggen hittade jag i typ förrgår och blev omedelbart förälskad. Dels för att hon har rosa hår och jag älskar oavkortat alla med rosa hår, och dels för att hon springer snabbt och långt. Alltså VERKLIGEN snabbt och VERKLIGEN långt! Och jag känner att hu vad jag saknar löpningen, trots att jag verkligen sprang långsamt och kort, men så kom vintern och så kom graviditeten och så försvann konditionen helt (på rikt, just nu har jag svårt att gå upp för trappan på jobbet = en våning). Jag tyckte ju liksom att jag hade hittat min grej, men att snöra på sig skorna och köra en ny löpskolning i vecka 20 av graviditeten känns inte helt genomtänkt, och jag vill ju träna men jag vet inte riktigt hur och vad istället.

Så. Där har ni! Fem inspirerande favoriter! Lista era inspirationsfavoriter på era bloggar, sprid kärlek och hjälp andra att hitta nya inspiratörer online! Och har ni själva blivit omnämnda i denna lista, då bara MÅSTE ni lista fem favoriter – det kan eventuellt vara lag på det faktiskt!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Lesthis gothworld
  April 12, 2013 at 9:21 pm

  Kul med bloggtips!

  Jag har rosa underhår = ÄLSKA MIG! ;D

 • Reply
  Nova
  April 11, 2013 at 3:51 pm

  JAG ÄR ALLDELES RÖRD!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är så fint att jag inte vet vars jag ska ta vägen, ska nästan tatuera in det här inlägget <3 <3 <3

  OCH i år SKA jag vinna ballebattlet, förra året erkänner jag mig slagen på grund av de ilskna skadedjuren som åt upp alla tomaterna (sabotage!) men i år! I ÅR! *Låtsas inte om att du har en hel trädgård att prunka loss på, här ska odlas som aldrig förr*

 • Reply
  isola
  April 11, 2013 at 9:20 am

  Jag gillar verkligen din header.. har du målat själv?:)

  • Reply
   Katta Kvack
   April 11, 2013 at 2:11 pm

   @isola, Åh tack! Det är inte jag som målat, utan Mia som bloggar på bokkei.blogg.se – spana in henne, hon är GRYM och är även geniet bakom två av mina tatueringar!

 • Reply
  Clara
  April 10, 2013 at 11:39 am

  Hallå, vilken ära! Måste pay it forward. Och Katta, du är alltid välkommen att haka på, och träna. Vi kan ju passa kidsen åt varandra. Den största behållningen sedan jag började träna 2012: alla dessa grymma morsor som alla hjälper varandra som jag lärt känna.

  • Reply
   Katta Kvack
   April 11, 2013 at 2:11 pm

   @Clara, Åh, om jag inte hade varit i så SJUKT dålig form just nu hade jag fan hakat på! Men jag har packat gymväskan och ska ta mig ett pass i jobbgymmet imorgon. Lite trevande sådär i preggotillstånd liksom. Det får gå som det går! och TACK för att du dagligen inspirerar!

 • Reply
  Uppochhoppa
  April 10, 2013 at 11:14 am

  Länkkärlek ftw!
  jag gillar det här med lag – jag tycker verkligen at det är en bra lag – stöttar och röstar igenom den 🙂

  Wow katta – nya headern – SNYGGOSNYGGOdeluxe! Löpningen och konditionen – du vet ju att det går att göra, konservera peppen – och ta ed den på promenad ( om fogarna gillar det!) KRAM!

  • Reply
   Katta Kvack
   April 11, 2013 at 2:12 pm

   @Uppochhoppa, Åh tack! Bilden har inte jag målat, men resten har jag sytt ihop sjläv i alla fall <3

  Leave a Reply