Livet

På den 75:e dagen av #Blogg100

Som det gamla djungelordspråket säger: tiden går snabbt när man skriver en svår tenta.

Alternativt: Ju sämre påläst du är, ju snabbare rusar tentatiden ifrån dig.

Eddies eftermiddagslur som varar i dryga två timmar ba: SWOOSH. Finito på ett par sekunder, känns det som.

Och under tiden jag skriver och muttrar och undrar vart den röda tråden i mina svar är så snorar jag. Denna förkylning går från klarhet till klarhet. Just när jag trodde den lugnat sig kommer den med ny kraft, ett munsår och ett helvetes jävla halsont. Den här veckan har fan inte varit någon dans på rosor, kan jag meddela. Min förkylning, Eddies magsjuka, tenta – och så går man till jobbet på fredagen och kommer hem till en magsjuk sambo.

Alltså. ALLTSÅ!

Högst upp på önskelistan just nu: godkänt resultat på tentan, frisk familj, snyggt hår, fina kläder och en plötsligt förvandling till storbloggare som kan försörja mig på bloggen. Alltså, verkligen det sista! Vore det inte toppen? Läs och inspireras av dessa grymma bloggare som gör just det: Sandra & Clara. Och Emma & Emma, som visserligen inte försörjer sig på sina bloggar som så, men jobbar med saker de älskar, vilket de kanske hade gjort oavsett om de bloggat eller inte, men nu får ju vi den stora förmånen att få ta del av det.

Och så säger folk fortfarande att det är fånigt med bloggar och att det bara handlar om att fota sin mat. Men även det kan ju leda till underbara saker. Uppenbarligen!

#75

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply