Livet

Men hej!

vecka51Det har inte varit mycket bloggande denna vecka. Eller rättare sagt, det har varit lika med noll bloggande denna vecka. Detta har givetvis sina anledningar….

… som att jag varit sjuk av oro över min brorsdotter som varit oerhört dålig och legat inlagd på sjukhus medan läkarna febrilt försökt hitta orsaken – men jag känner att detta inte är min sak att skriva om, så det får räcka med dessa korta rader samt att jag idag fick glädjebeskedet att hon har fått komma hem.

… som att det är sinnessjukt intensivt på jobbet just nu. Alltså verkligen helt cray cray. Dagarna tar slut i ett swoosh och ibland tänker jag att jag borde sitta kvar till klockan sent, men även kvällarna har varit uppbokade så det har liksom inte gått. Istället har jag varit på jobbet tidigt om morgnarna. Så tidigt att jag nästan är ensam i huset och trafiken på Vasagatan ännu inte riktigt kommit igång.

… som att jag haft en inlämningsuppgift som skulle in senast vid midnatt igår. Jag laddade upp den ungefär en timme innan deadline, men kvaliteten på det jag har skrivit är så pinsamt låg, svaren på frågorna är röriga och osakliga och jag räknar med att jag kommer får göra en kompletterande uppgift eller kanske stenas på grund av min svamliga okunskap (alltså ursäkta, men just makten i EU är faktiskt inte det mest lättgreppade ämnen – okej?).

… som att det är julafton på måndag och jag är klar med ganska precis ingenting alls. Vi har inte ens varit och storhandlat sedan jag började jobba. Man kan väl säga att vi kastades omkull lite ur våra rutiner på fler sätt än ett när jag gjorde mitt återinträde i arbetslivet.

Ja, men så har det alltså varit. Men efter morgondagen så är jag julledig ända till den 2 januari. Fast med mitt oflyt så lär väl världen gå under på vägen hem från jobbet. Typiskt. Vi kan väl i alla fall hoppas på att det INTE kommer handla om en zombieapokalyps, för jag hatar verkligen zombies.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna J
  December 22, 2012 at 12:18 pm

  Ibland kommer livet emellan… Skönt att din släkting fick komma hem.

  God Jul till dig och din familj! :blipp:

 • Reply
  Ellen
  December 21, 2012 at 4:57 pm

  Dagarna går så fort! :ide: Jag är klar med alla julklapparna! Skönt! Vet du hur man lägger dit translate på sin blogg här på WordPress? Och en instagram-fält där läsarna kan se ens Instagram-bilder på sin blogg? 😀 Har länge leta upp det där, men hittar inget som fungerar!:?:

 • Leave a Reply