Livet

12+12+12= 36

Om 30 dagar fyller jag 36 år. Den 12/12-12 fyller jag 36, vilket är numerologiskt jättekul eftersom 12+12+12=36. Eller, jag kan ingenting om numerologi, men jag tycker ändå att det är kul. Jag går jämnt ut liksom. Hoppas det inte innebär något katastrofal bara, men jag tänker snarare att det innebär att jag borde hyllas, firas och lyftas till skyarna lite mer än vanligt. Och vilket sätt är bättre att hylla än att ge personen i fråga presenter – MASSOR av presenter! Nu är jag givetvis inte så förmäten att jag förväntar mig, eller ens tycker, att ni ska skicka mig presenter. Men det vore kul med en present eller två av familjemedlemmarna. Så här kommer min önskelista.

Moccamaster 

Jag vill ha en Moccamaster och allra helst vill jag ha Ivory (som är en av de mindre dyra färgerna) eller rosa (som är en av de dyrare).

Affisch Vee Speers 2

 

Den här affischen som finns att köpa på Fotografiska (finns även i webbshoppen).

Totally Rad Lab

Detta är en insticksmodul till Photoshop. Jag har använt testversionen, men den har gått ut nu, och jag vill verkligen ha Rad Lab. Grymt bra grej. Kostar $149, och man kan köpa presentkort på antingen hela summan eller på del av summan via denna länk.

Tamron AF Di II SP 17-50/2,8 XR Nikon

Oj, vad dyrt det blev. Men jag behöver verkligen ett nytt objektiv till min Nikon för det jag har håller på att kasta in handduken totalt. Så det här skulle jag kunna tänka mig.

Cambridge Satchel Classic 15 tum Grön

OH MY GOD! Ord kan inte beskriva hur mycket jag vill ha denna väska. Jag har tittat på den i flera år nu, men har inte riktigt haft råd. Och eftersom ingen annan väska kan mäta sig, INGEN, så kör jag med tygpåsar istället. Detta är min drömväska – den gröna på 15 tum från cambridge satchel company.

UrbanEars (modell: Medis | färg: Sage)

Hörlurarna från UrbanEars i modellen Medis i färgen Sage? Ja tack!

Swedish Grace “Snö” Rörstrand

Vi har bestämt oss för att börja samla på servisen Swedish Grace från Rörstrand i färgen “snö”. Vi har ingenting ur serien ännu, så allt är fair game.

Och passar inget av det så önskar jag mig presentkort på Ikea och Bauhaus. Mm, jo, sexigt värre, eller hur!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Önskelista #3 « Katta Kvack
  November 17, 2012 at 9:12 pm

  […] min mamma ba: TROR DU JAG ÄR GJORD AV PENGAR ELLER??? när hon läste min första önskelista. Och jag ba: MAN KAN JU […]

 • Reply
  Jenny
  November 15, 2012 at 8:56 pm

  En sån där väska fick jag av min karl för något år sedan, en gul. Älskar den ungefär lika mycket som livet självt.

 • Reply
  Tone
  November 14, 2012 at 9:17 pm

  Jeg har også bursdag 12.12. Artig! 😉
  Da jeg var yngre og mer romantisk av meg var den store planen å gjøre noe stort på 12.12.12-datoen (forlove meg, gifte meg eller noe lignende) men nå som det er under en mnd igjen og jeg er singel for tiden, så er sjansene små, haha.
  “Vegas, anyone?”

  • Reply
   Katta Kvack
   November 14, 2012 at 11:02 pm

   @Tone, Ja, jag hade också tänkt mig det lite, men det är nog bara att inse att jag definitivt inte kommer gifta mig då, och med största sannolikhet inte heller förlova mig. Vi får köpa extra presenter åt oss själva för att fira lite extra helt enkelt.

 • Reply
  t-anna
  November 13, 2012 at 8:29 pm

  Nu blev det ju lite relaterat av ren slump, men OM man för länge sedan tänkt skicka en liten grej till dig och du länkade till ditt eniroresultat och det sen inte blev av, och du sen flyttade och eniro fortfarande inte ändrat dina sökresultat, hur gör man då? Rent hypotetiskt alltså. ahem.

 • Leave a Reply