Livet

12+12+12= 36

Om 30 dagar fyller jag 36 år. Den 12/12-12 fyller jag 36, vilket är numerologiskt jättekul eftersom 12+12+12=36. Eller, jag kan ingenting om numerologi, men jag tycker ändå att det är kul. Jag går jämnt ut liksom. Hoppas det inte innebär något katastrofal bara, men jag tänker snarare att det innebär att jag borde hyllas, firas och lyftas till skyarna lite mer än vanligt. Och vilket sätt är bättre att hylla än att ge personen i fråga presenter – MASSOR av presenter! Nu är jag givetvis inte så förmäten att jag förväntar mig, eller ens tycker, att ni ska skicka mig presenter. Men det vore kul med en present eller två av familjemedlemmarna. Så här kommer min önskelista.

Moccamaster 

Jag vill ha en Moccamaster och allra helst vill jag ha Ivory (som är en av de mindre dyra färgerna) eller rosa (som är en av de dyrare).

Affisch Vee Speers 2

 

Den här affischen som finns att köpa på Fotografiska (finns även i webbshoppen).

Totally Rad Lab

Detta är en insticksmodul till Photoshop. Jag har använt testversionen, men den har gått ut nu, och jag vill verkligen ha Rad Lab. Grymt bra grej. Kostar $149, och man kan köpa presentkort på antingen hela summan eller på del av summan via denna länk.

Tamron AF Di II SP 17-50/2,8 XR Nikon

Oj, vad dyrt det blev. Men jag behöver verkligen ett nytt objektiv till min Nikon för det jag har håller på att kasta in handduken totalt. Så det här skulle jag kunna tänka mig.

Cambridge Satchel Classic 15 tum Grön

OH MY GOD! Ord kan inte beskriva hur mycket jag vill ha denna väska. Jag har tittat på den i flera år nu, men har inte riktigt haft råd. Och eftersom ingen annan väska kan mäta sig, INGEN, så kör jag med tygpåsar istället. Detta är min drömväska – den gröna på 15 tum från cambridge satchel company.

UrbanEars (modell: Medis | färg: Sage)

Hörlurarna från UrbanEars i modellen Medis i färgen Sage? Ja tack!

Swedish Grace “Snö” Rörstrand

Vi har bestämt oss för att börja samla på servisen Swedish Grace från Rörstrand i färgen “snö”. Vi har ingenting ur serien ännu, så allt är fair game.

Och passar inget av det så önskar jag mig presentkort på Ikea och Bauhaus. Mm, jo, sexigt värre, eller hur!

Previous Post Next Post

You Might Also Like