Livet

Veckans matsedel

image

Där sitter ni och undrar vad vi äter den här veckan. Inte det? Skiter väl jag i, jag visar matsedeln ändå. Dagens mat sket sig eftersom det inte blev några rester i söndags. Så istället stekte vi potatiskakor och bacon, kokade lite rotfrukter och ställde fram lite chevre. Andra rester, helt enkelt. Det blev gott det också. Ni då? Vad äter ni den här veckan? PS. Jag vet att jag stavat fel på lördag. Men orka fixa liksom…

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Sandra
  October 10, 2012 at 6:49 pm

  Jag tycker det är perfekt att du visar din matsedel, det ger mig en massa extra inspo!
  Här hemma har vi ätit/ska äta i veckan: Mån – Makaronipudding, Tis – “Goda fisken” (ugnsbakad vit fisk med mumsig sås på creme Fraish och vitlök och vitt vin…) Ons – Falukorv i ugn med potatismos, Tor – Gulasch, fre – Tacos.
  Helgen blir lite som den blir, då ser vi vad som finns i frysen, äter hämtmat eller hemma hos päronen.

 • Reply
  Nova
  October 10, 2012 at 4:33 pm

  “Skiter väl jag i, jag visar matsedeln ändå”, HAH! I <3 U!

 • Reply
  Josefine
  October 9, 2012 at 9:53 pm

  Imorrn blir det kyckling med surkål. Torsdag något med morötter. Fredag får vi se, vore kul med något lite festligare.

 • Reply
  Emilie
  October 9, 2012 at 8:53 pm

  Ironi deluxe – på vår matsedel står det också korvstroganoff för morgondagen:P

  • Reply
   Katta Kvack
   October 9, 2012 at 9:02 pm

   @Emilie, Ha ha ha! Great minds!

 • Reply
  Alfva - nu även med Barnprylsbloggen
  October 9, 2012 at 8:16 pm

  Just nu önskar jag att jag hade skrivit en matlista överhuvudtaget. Men det tog emot och nu är vi mitt i veckan och det känns lite skitsamma?

 • Reply
  Sofia
  October 9, 2012 at 7:46 pm

  Just nu tar jag sats för att orka laga Spaghetti Carbonara efter en eftermiddag med huvudvärken från helvetet och sömn på soffan…. Hade varma mackor som backup, men så är mackorna slut. Hoppsan.

  • Reply
   Katta Kvack
   October 9, 2012 at 8:37 pm

   @Sofia, Usch, jag med. Har fått en sådan förbannad huvudvärk nu under kvällningen. BLÄ!

  Leave a Reply