Man pushar för ett gammalt inlägg

För två år sedan skrev jag ett himla bra inlägg om att fira sommar inomhus – för den som inte nödvändigtvis känner för att kasta sig ut på picknickar så fort det vankas sol… Läs det vettja!

5 comments to Man pushar för ett gammalt inlägg

 • Skönt att läsa, om inte för tipsen, så för själva inlägget. Är sjuk så jag har inte kunnat NJUTA av den här underbara dagen, skrek inombords om att jag ville slänga mig ut i naturen, promenera och ta kort och sola och så sitter man inne med feber. Fick dämpa det med att äta lunch och måla naglarna utomhus, det var det jag orkade.
  I övrigt så håller jag med, man VILL inte vara ute hela somrarna och greja. Vad ska man göra utomhus hela tiden förövrigt? Är man inte supersocial och vill fika med alla man känner så blir det ju snabbt utmattat och.. ja vad gör man utomhus när man liksom inte har något att göra utomhus? Sluta tjata, soldyrkare!

  [Svara på denna kommentar]

 • Härligt, nu vet jag att det finns fler än jag som kastar bort soliga dagar. Ibland vill man fan bara löka i soffan, oavsett årstid och väder. Faktum är jag får som mest lust att röra mig utomhus i snöoväder.

  [Svara på denna kommentar]

 • Underbart-jag kommer att länka till originalinlägget:) Jag tror att hela Sverige skulle må bra av en lite mer avslappnad inställning till sommaren :-D

  [Svara på denna kommentar]

 • Silverpiraten

  Ja, du där satte du ord på det jag känner varenda jäkla sommar. Jag får rå-ångest av alla krav på prestation om det så bara rör att man måste sitta på stranden i timmar eller grilla med folk man inte vill umgås med. Jag tror att man kan jämföra det med den ångest många får under hösten ( vilket jag inte kan förstå alls. Höst liksom, det är ju den bästa årstiden ). Regniga sommardagar däremot, de är helt ok. Men sol är bara jobbigt i ögonen och värmen är vidrig.

  [Svara på denna kommentar]

 • Kajsa

  Ja, fy f-n va man minns somrarna med en mamma som gav oss ”inomhus-förbud” så fort solen sken å man inte ville göra nåt annat än spela på sitt 8-bitars Nintendo…hata! Nu är man själv mamma och låter barnen springa in å ut som de vill. Oftast är vi lite sådana i hela familjen, både inne OCH ute. Jag får också typ dödsångest om jag ”försummat” en hel solig dag i början av sommaren eftersom sommaren kan regna bort och TÄNK OM detta var den enda soliga dag man fick?! Ve och fasa!!! Så håller jag på tills hösten och sen förbannar man sig själv över sin idiotiska sol-stress som faktiskt förstör varenda sommar oavsett om den är solig eller regnig. Gött att du tycks ha en mkt mer avslappnad attityd till soliga dagar. Jag ska sträva mot ditt sätt att tänka samt läsa ditt inlägg om och om igen! OBS. Den enda riktigt goa sommaren jag minns var då vi fått första barnet -03 och jag å maken satt inne (det var en jäkligt varm å solig sommar) veckor i sträck och bara tittade på film samtidigt som jag ammade…2-3 filmer/dag. Lite svalare dagar gick man barnvagnspromenader – det var tider det ;) Kram!

  [Svara på denna kommentar]

Leave a Reply

  

  

  


− 7 = två

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>