Mat & Dryck

Tips tack!

Vi kör vegovecka här hemma, till stora sonens mycket stora förtret. JAG KOMMER INTE KLARA EN HEL VECKA UTAN KÖÖÖÖÖÖÖÖTT, klagade han och försökte suga in kinderna i ett försök att se undernärd och utsvulten ut. Han lyckades inte.

Hittills har vi ätit töntigt goda smördegspiroger med svampfyllning (gul trumpet) som sambon gjorde i måndags. Alltså, de var så goda att jag höll på att dö av lycka. DÖ AV LYCKA! Igår åt vi vegolasagne som jag gjorde på skåp- och kylrester, som också var himla god faktiskt. Idag är ännu ett oskrivet blad. Tydligen är det himla svårt (för mig) att hitta på mat när det inte ska vara något köttigt med. Sambon fullkomligen spottar ur sig goda saker som han svänger ihop på en höft, med jag måste ha recept till allt. ALLT. Utom lasagnen faktiskt, för den lagade jag så ofta under åren i London och kossorna var galna.

Så, vad jag försöker säga: tips på vegomat tack i kommentarerna. Stat!

Previous Post Next Post

You Might Also Like