Kroppkakor

Det här med att jag lagade kroppkakor för egen maskin för första gången ever igår, att de höll ihop, blev dögoda och gjorde oss så mätta att vi nästan smällde av hela kvällen… eller i alla fall tills det var dags för nattmackor. Det är fan inte utan att jag blir lite imponerad av mig själv faktiskt. Bästa är att jag har kvar två stycken som jag kan äta till lunch. Så himla värt allt potatisskalande.

Kroppkakor och kålpudding – mina två absoluta favoritmaträtter i världen. När jag var liten och fick önska middag till min födelsedag valde jag alltid alltid alltid kålpudding. Finns ju nästan inget godare.

Kroppkakor

16 thoughts on “Kroppkakor

  1. Åhh, gud så gott! Jag måste verkligen ta mig i kragen och göra kroppkakor. Ett himla jobb dock för vi gör helt vita kroppkakor så först ska man ju stå och göra mos!! Men när man är klar så är det ju lätt värt det!

  2. Jag med, jag med! Kålpudding var min absoluta favoritmat som liten. Är fortfarande för övrigt, med riktigt mkt kål på, men den måste göras av mamma annars är det inte samma sak så det är lite komplicerat.

Comments are closed.