Livet

Crazy lady

Just nu ger jag efter för alla mina innersta matfantasier när det vankas lunch. Hey, är ingen annan intresserad av att äta mina konstiga matdrömmar, så kan jag i alla fall göra det de timmar när jag är ensam hemma. Hittills avklarade:

– Ravioli på burk (inte lika gott som jag mindes det)

– Fiskbullar och ris (brukade inte fiskbullar smaka typ: NÅGOT?)

– Vita bönor med kokt potatis och en klick smör (SCHHHUUUUKT gott – äter det hur ofta som helst, blir lite pruttig, men vaffan)

Nytt för idag är att jag också ska dra upp rullgardinerna en smula och kanske tända en lampa eller två. Känner mig som en crazy lady när jag sitter här och slevar i mig vita bönor i mörker, samtidigt som jag tvingas boka av diverse pressluncher som jag inte orkar gå på på grund av tröttma, ont i ryggma och slutet av preggma.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Emilia
  November 22, 2011 at 4:54 pm

  Jag funderar på att köpa en rougeborste från Linda Mehrens, så himla dyra men det verkar vara bra borstar och penslar. Jag såg att du hade penslar därifrån och gillade dem, gillar du dem fortfarande efter att ha använt dem ett tag? Köper jag en borste för 4-500 vill jag att den ska hålla ett tag…. (:

  • Reply
   Emilia
   November 22, 2011 at 5:24 pm

   @Emilia, Mm okej, jag trodde jag var inne på din andra blogg när jag ställde den frågan..

 • Reply
  Dess - Drömteori
  November 22, 2011 at 2:24 pm

  *Tittar numera in här varje dag för att se om du poppat än* 😀

 • Reply
  GlitterLover
  November 22, 2011 at 12:20 pm

  Hahaha, du har iaf en graviditet att skylla på! Jag får liknande ryck utan att vara gravid. Baked beans och stark indisk sås med kapris är ganska återkommande.

  • Reply
   Katta Kvack
   November 22, 2011 at 12:41 pm

   @GlitterLover, Samma här, alltså när jag inte är gravid – kan crejva de mest udda saker. Mums!

  Leave a Reply