Livet

Crazy lady

Just nu ger jag efter för alla mina innersta matfantasier när det vankas lunch. Hey, är ingen annan intresserad av att äta mina konstiga matdrömmar, så kan jag i alla fall göra det de timmar när jag är ensam hemma. Hittills avklarade:

– Ravioli på burk (inte lika gott som jag mindes det)

– Fiskbullar och ris (brukade inte fiskbullar smaka typ: NÅGOT?)

– Vita bönor med kokt potatis och en klick smör (SCHHHUUUUKT gott – äter det hur ofta som helst, blir lite pruttig, men vaffan)

Nytt för idag är att jag också ska dra upp rullgardinerna en smula och kanske tända en lampa eller två. Känner mig som en crazy lady när jag sitter här och slevar i mig vita bönor i mörker, samtidigt som jag tvingas boka av diverse pressluncher som jag inte orkar gå på på grund av tröttma, ont i ryggma och slutet av preggma.

Previous Post Next Post

You Might Also Like