Livet

supermegahemligt

Älskar att jag inte tog bort mitt testinlägg som jag gjorde igår. Inte för att bloggen egentligen behövde testas, men ni vet, jag och Helena arbetar ju med ett superhemligt projekt tillsammans (allt i bloggvärlden är ju superhemligt – det är faktiskt lag på det). Detta superhemliga projektet innebär att jag leker en del med databaser – vilket inte alltid är toppen när man inte kan tänka i tydliga banor på grund av en hjärna som bara funkar halvdant för tillfället och helt plötsligt insåg jag att risken var överhängande att jag hade ändrat mysql-lösenord för någon av mina bloggar. Därav test-inlägget. Sedan blev jag så lättad när det funkade att jag glömde att ta bort det.

Man kan låtsas att detta inlägg handlar om test-inlägget, men egentligen ville jag mest skriva en typiskt bloggcliffhanger som alla de andra coola bloggarna gör när de har supermegahemliga projekt på G.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Maria November 2, 2011 at 10:55 pm

  Vad hände med godisbloggen? Och vad är det för hundratals skumma kommentarer där?

  • Reply Katta Kvack November 3, 2011 at 10:42 am

   @Maria, Vad lustigt att du nämnde den precis igår – då jag satt och plockade bort den. Det som hände med den var att jag blev preggo och tappade sötsuget, och helena började med LCHF/GI om jag inte minns fel. Sedan har den spammats sönder på grund av problem med spam-filtret.

 • Reply Mia November 2, 2011 at 10:05 pm

  Whaaaa nyfiken! :I

  • Reply Katta Kvack November 3, 2011 at 10:43 am

   @Mia, MUAAHAHAHAHAHA!

 • Reply Helena/LipGloss Bitch November 2, 2011 at 7:22 pm

  jag blir alldeles peppig av allt det här supermegahemliga

 • Reply Magpies at Sunrise November 2, 2011 at 5:55 pm

  oooo, the suspense!

 • Leave a Reply