Livet

Ryggen alltså – BEHÖVER man den egentligen?


Idag skulle jag har gått på det här, men eftersom sonen är sjuk och jag sedan igår kring lunchtid får galet galet ont i rygg och bäckenet etc etc så måste jag hoppa över det. Ryggen alltså – BEHÖVER man den egentligen? Jag har alltid trott att jag är lite så där snajsigt övermänsklig, men vet ni, det visar sig att när det kommer till smärta är jag ovanligt mesig. Det känns som att det bådar vansinnigt gott inför förlossningen. Frågade sambon om inte han kunde tänka sig att föda åt mig – han vägrar. Ganska dåligt av honom faktiskt, kan man ju tycka.

Men, inte ska man väl sura ihop för det. Jag har en vecka och en arbetsdag kvar, och med tanke på att jag är sjukskriven på 50% betyder väl det egentligen att det bara är 3 arbetsdagar kvar? Sedan kan jag ligga och vältra mig i min egna självömkan precis hur mycket jag vill. Ser fram emot det.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mirijam
  October 20, 2011 at 2:05 pm

  Jag hade fan plockat ut semester resterande dagar och vältrat mig i självömkan redan nu. Men det är ju jag. Puss!

  • Reply
   Katta Kvack
   October 20, 2011 at 2:26 pm

   @Mirijam, Hade jag semesterdagar kvar hade jag inte tvekat en sekund.

  Leave a Reply