Livet

Stormigt värre


Det har stormat här idag. Vilket så klart inte direkt syns på min gif eftersom jag inte kan hålla kameran stilla när jag fotar – nu ser det mer ut som att det var en jordbävning här eller något. Vilket det visserligen nästan kändes som ett tag.  Alla på twitter bara klagade och klagade. Själv hade jag ju hunnit hem eftersom jag bara jobbar halvtid nu, så jag tyckte mest det var mysigt och hånade alla som befann sig utomhus. Satt i soffan och skrattade högt åt alla som gick förbi i piskande regn.

Tills jag skulle gå och handla.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  October 19, 2011 at 9:58 pm

  Va? Jag har inte märkt av det överhuvudtaget, snacka om att leva i sin egna värld…

  • Reply
   Katta Kvack
   October 20, 2011 at 12:57 pm

   @Anna, Fast , det var ju i förrgår, så att du inte märkte något igår är nog inte så konstigt.

 • Reply
  Modern
  October 19, 2011 at 8:36 am

  Samma här. Jättemysigt när jag satt och tittade på TV och lyssnade på regn och blåst. Men sedan måste vi att gå ut, Hunden och jag……
  Trots regn gick det inte att ha paraplyet uppfällt, så mycket blåste det.

 • Reply
  Amandak
  October 19, 2011 at 2:04 am

  Jag cyklade hem och tyckte att det kändes lite som när man hade klädsim när man gick i skolan, då kläderna satt klistrade mot kroppen, faktiskt mycket fint ögonblick av nostalgi<3

 • Leave a Reply