Livet

Yeah

image

Bloggen hör väderbön och allt det där. Idag är det liksom inte bara ngt fesigt smatter mot rutan, det regnar så hårt att jag knappt vet om rutorna kommer stå pall. I love it! Synd bara att jag har bestämt mig för ett förmiddagsexperiment som involverar stan och sånt där bäckenbältesinköp. Kommer se mkt sexig ut sen, med bältet. Sambon är redan pepp…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sandra
  September 7, 2011 at 2:22 pm

  Hoppas bältet kommer att hjälpa lite. Mig hjälpte det tyvärr föga och så tryckte bältet så jag blev kissnödig, mer än vanligt då man har stor mage.

 • Reply
  Märta
  September 7, 2011 at 9:15 am

  Jag tackar och bockar för hjälpen med vädret! (På riktigt alltså, GRYMT skönt att vakna upp i ett svalt sovrum).

  Hm, du får piffa bäckenbältet lite. Lite glitter och rosetter kanske? 😉

 • Leave a Reply