Livet

Men tack då

Alltså, när jag skrev bring on the höst, så menade jag INTE: låt det vara varmt och kvalmigt hela dagen och avvakta med regn till precis den minuten jag ska gå från jobbet.

Klockan 16:30 och himlen ba: open sesame and let the rain-inferno begin. Varesgod Kvacken.

Ja, jag får väl skylla mig själv för att jag inte var tillräckligt specifik antar jag. Men tack då.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Annefia
  August 19, 2011 at 8:04 pm

  Om man nu HAR speciella vädergoddesspower så tror jag det är viktigt att vara specifik i sina väderkrav. Här har det förövrigt varit dagsregn och jämngrått hela dagen så jag undrar om jag kunde få önska mig lite sol och trevligheter inför morgondagens kräftskiva?

 • Reply
  Maja L
  August 19, 2011 at 7:55 pm

  Här sitter jag och skrattar så jag nästan ramlar av stolen. Bästa inlägget!!! Haha! Jag har känt likadant hela dagen och precis när jag skulle gå ut så börja det regna mängder. Tack själv då för det goda skrattet. 😉

 • Leave a Reply