Livet

Mycket flott knopp!

Efter att ha läst om Karins mirakelsvamp för håret rusade jag in på Ebay. Eller i alla fall hade jag rusat om Ebay hade varit en butik man kunde rusa in till. Nu skrev jag förstås bara in adressen väldigt snabbt, sökte och klickade hem två sådana där munksvampar jag med. En till mig och en till en kommande tävling på Bjooti eftersom jag är härmy.

Den roliga munkknuten på huvudet får jag till på ett kick (det tar seriöst inte mer än två minuter), svårare är det med Underbara Clara-frisyren. Kanske för att jag klippte mitt hår själv för ett par månader sedan och det blev alldeles fasansfullt ojämnt. Men jag ska öva lite till. Tills dess är jag helnöjd med den flotta knuten, som suttit precis där den ska hela dagen. Mirakel indeed!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Mats November 11, 2011 at 1:02 am

  Är rött din riktiga hårfärg, Katta Kvack?

  • Reply Katta Kvack November 11, 2011 at 7:17 am

   Nej nej, det är fejk.

 • Reply Magic hair sponge | Purity September 29, 2011 at 11:05 am

  […] det oftast en vanlig tofs eller en låg fläta i nacken när jag behöver få undan håret. Men när Katta Kvack visade upp sin Magic hair sponge, som man bland annat kan göra en perfekt ballerinaknut med på ingen tid alls, var jag tvungen att […]

 • Reply Nina August 15, 2011 at 11:43 pm

  Klicketiklick här med! Har letat efter såna med lyckta, men banne mig inte hittat tidigare. Nu ska här håret sättas upp i knut. ÄNTLIGEN, istället för bara hängande som vanligt eller hästsvans. Tack för supertipset!!! Åh sicken snygg hårfärg du har!!!

 • Reply Lina August 15, 2011 at 8:13 pm

  Hoppsan, klickelklick så var två stycken på väg hem till mig….Ser otroligt smidigt ut och vilken snygg hårfärg du har!!!!

 • Reply Magpie August 15, 2011 at 5:57 pm

  Meh! Jag som gett upp och klipt av mig håret, efter att ha insett att jag aldrig orkar göra nåt najs med barret… nu vill jag ha en sån och sprara ut, både du och Karin blev ju värsta pinglorna! Eller tjah, alltså pingligare, snygga är ni ju sen innan.

 • Reply Nia August 15, 2011 at 4:49 pm

  Fint. Antar att man skall ha längre hår än axellångt för att använda svampen?

  Grymt avis på de som får till snygga knutar i håret. Jag är usel på att få till håret. Dry ‘n go gäller oftast för mig. 🙁

 • Reply Ia August 15, 2011 at 3:25 pm

  Fantastiskt snyggt!!

  jag har köpt mina på smink-och perukmakaren. Och nu sist hittade jag den mindre varianten (jag har en gigantisk ockå) på…

  tadaaa….

  ULLARED :love:

 • Reply Purity August 15, 2011 at 10:22 am

  Klick klick, ett 2-pack på väg hem till mig as we speak, $1.59 inkl. frakt. Som hittat! Jag som är värdelös på håruppsättningar, klarar jag det här så är det fanemej magi! =D

 • Reply Trollkona August 15, 2011 at 8:01 am

  Precis som Cyt så har jag alltid kört med strumpa tidigare men en sån där måste jag ha! Så smidigt och det blev så snyggt <3 Just rullen i nacken har jag heller aldrig fått till, hur skitigt och fixat håret än har varit innan.

 • Reply LADY DAHMER August 14, 2011 at 9:59 pm

  du, titta på min tutorial hur jag gör min boll. finns i min videolista!

 • Reply Cyt August 14, 2011 at 9:46 pm

  Nice! Själv kör jag med hjälp av en strumpa 😉

 • Reply Skincare by Malin R August 14, 2011 at 9:45 pm

  Looking lovely – och framför allt: DEN RÖDA FÄRGEN! Jag tror jag dör så snygg den är!

 • Leave a Reply