Livet

Aww you guys!

Jag har fått så mycket fin feedback på återlanseringen av Bjooti att jag blir alldeles snyftig. Precis vad jag behöver just nu när saker känns lite motigt på grund av hormoner som är helt upp och ned; något som är 100% kul och som får folk att säga snälla saker (fast det gör nu ju i och för sig alltid eftersom ni är BÄST). Samt plus för att det inspirerade mig till att spontanshoppa lite saker från England. Ahh, the power of retail therapy…

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sandra
  July 11, 2011 at 6:29 pm

  Äntligen!! Hur kunde jag missat detta? Har saknat bjooti som bara den, välkommen tillbaka! 🙂

 • Reply
  Chloe
  July 8, 2011 at 11:24 am

  GUD VA KUL ATT DU ÄR TILLBAKA!
  Hej kattis. Jag har länge varit en trogen (passiv) läsare till dig. Gud vilken glad nyhet att du har börjat blogga på bjooti igen =D. Följer även dig på katta kvack, men det var inom skönhet jag började följa dig och det är även där du glänser som mest =D

  Keep up the good work och gör det så länge du tycker att det är kul! Du har en trolgen läsare vilket fall som helst 😉

  • Reply
   Katta Kvack
   July 8, 2011 at 11:28 am

   @Chloe, Åh! Tack snälla du!

 • Reply
  Ninni
  July 7, 2011 at 8:09 pm

  Ja, jag kan inte fatta att det är sant och vilken fart du fått då! Jösses vad du skriver, du tröttnar inte nu bara för att du håller ett så högt tempo va? 😉

  • Reply
   Katta Kvack
   July 7, 2011 at 11:20 pm

   @Ninni, Äsch, det är ju semester. Bara för att locka in er igen vettu, sedan trappar jag ned 😉

 • Reply
  Sofia (Heartcore)
  July 7, 2011 at 7:04 pm

  Jag gjorde ett litet glädjeskutt när jag upptäckte att Bjooti var tillbaks, har saknat din skönhetsbloggande enormt mycket!

 • Leave a Reply