Livet

Hej vad det blåser!

Vi blåser nästan bort här ute i skärgården idag. Solen och värmen också, tycks det som. Segelbåtarna fullkomligen flyger förbi och jag har lite träsmak i rumpan samt jordens allergi. Men vi har det bra ändå. Äter bullar, filmjölk och grillat kött. Samt badar i havet. Eller badade. Vi fick visserligen mer eller mindre knacka hål på isen först men efter vi hade legat i ett tag kändes det riktigt varmt och när vaxholmaren åkte förbi blev vi (jag och sambon) barnsligt förtjusta och hoppade i vågorna. Sedan, efter en halvtimma i vattnet, fick jag kramp i fingrar, tår och hälarna (what) och sonen blev sur för att vi hade badat utan honom. Men alltså, väljer man att kolla på Simpsons med kusinen får man faktiskt skylla sig själv – samt att det var ganska skönt att bada utan barn. Folket på vaxholmaren pekade och skrek något om albinovalar – har ingen aning om vad de menade. Skoja bara, det var ingen som pekade och skrek, men jag kan slå vad om att de tänkte det i tysthet.

Men ändå bästa med att vara här ute är att somna med utsikt från sängen över havet. Det är så idylliskt och fint att jag dör en smula varje gång.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply