Ytligheter

Mina vapendragare… för tillfället.

Jag ser trött och sliten ut just nu. Känner mig ganska trött och sliten i kroppen också. För det mesta pallar jag inte att sminka mig på morgonen just nu, och de gångerna jag faktiskt gör det så är det inga krusiduller kan jag lova. Just nu är detta gäng mina bundsförvanter, tja, inte kanske just precis detta läppstift för de låter jag variera men just idag har jag faktiskt på mig det eftersom det är mig alldeles nytt. Det på bilden heter Hibiscus och kommer från MACs sommarkollektion Surf Baby – orange och alldeles underbart och fick vara med för att hylsan är så fint somrig!

Men resten då? Kiehl’s Ultra Facial Tinted Moisturizer får utgöra min bas just nu. Den är lätt i färgen, behaglig på huden och appliceras på ett kick. Kvisslor, finnar och mörka ringar (har gott om alla tre just nu) döljer jag med Bobbi Brown Tinted Eye Brightener (de säljs numera i penselpenna, inte i burk som jag har). Brukar även köra lite på ögonlocken – piggar upp utan skugga. Praktiskt. MACs blotting powder har jag ovanpå för att liksom sätta grunden lite, och för att slippa eventuellt svettblänk. Sedan fyller jag i ögonbrynen med en av mina gamla godingar, Too Faceds Brownie-penna. Jag brukar köra med brynskugga, men kan inte hitta min vinklade pensel och är för snål för att köpa en ny. När det gäller mascara håller jag på att rensa ut min alldeles på tok för stora mascarasamling. Jag testar dem en om dagen och slänger dem som inte faller mig i smaken. Lancôme Hypnose Drama är en av få som inte har åkt i papperskorgen.

Ja, ungefär så simpel är min sminkrutin för tillfället. Simpelt men bra. Och lätt. Lätt=toppen!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Helena/LipGloss Bitch
  May 10, 2011 at 8:25 pm

  Ser länken och tror att det är JAG som är din vapendragare. Kommer sen in här och ser att du skriver om nåt läppstift. Den känslan.

 • Reply
  Klara
  May 9, 2011 at 8:45 pm

  Aha, tack iaf 🙂 @Klara

 • Reply
  Klara
  May 8, 2011 at 11:12 pm

  Får man fråga vad den där Kiehls saken kostade? (Jag skulle behöva nåt sånt men bugeten är tight just nu. Ja, jag hade ju själv kunnat orka researcha detta littaoch troligtvis hittat nåt svar, men det orkar jag inte jag vill gå och lägga mig nu 😉 och du borde ju veta.)

  • Reply
   Katta Kvack
   May 9, 2011 at 7:34 am

   Oj, jag minns inte. Fick den som produktutskick för tusen år sedan men har inte börjat använda förrän nu. Runt 300 skulle jag tippa. Men om du vill ha bra budgetfoundations ska du kolla Maybelline.

   • Reply
    Klara
    May 9, 2011 at 8:49 pm

    Aha, tack iaf 🙂

 • Reply
  tiggerrr
  May 8, 2011 at 6:56 pm

  Åh, du har Brownie-pennan! Var kan man köpa den?

  • Reply
   Katta Kvack
   May 8, 2011 at 8:17 pm

   Den är länkad till ett ställe som har den. Jag köpte min på Eleven, men de verkar inte ha den längre.

  • Reply
   tiggerrr
   May 8, 2011 at 8:17 pm

   Eh, scratch that, jag såg just att det fanns en länk. Tillfälligt hjärnsläpp.

 • Reply
  Ellinor
  May 8, 2011 at 12:57 pm

  Jag tycker det lät väldigt avancerat ja=)

  Själv kör jag med eyeliner, ögonfransböjare och mascara. Vill jag vara extra fin sätter jag på mig ett rött läppstift=)

  • Reply
   Katta Kvack
   May 9, 2011 at 7:34 am

   Äh, inte avancerat. Tar 5 minuter.

  Leave a Reply