Livet

Jag älskar internet

Image162

Jag älskar internet. Eller mer specifikt, jag älskar alla internetshoppar. Just nu älskar jag discshop, Ginza och Adlibris extra mycket. Böcker klickar jag ju som bekant hem var och varannan dag, och senaste veckorna har jag kompletterat detta med att hejdlöst beställa hem filmer också. Som dessa: Heathers, Singles, Reality Bites och The Breakfast Club. Älskart!

Hmm… vilka filmer ska nästa order innehålla mån tro? Clueless, Buffy säsong 4… mer. Jag vill ha mer! MER!

Dövar bedrövelser med film, böcker och tv. Kan inte bli mycket bättre.

PS. Om ni inte har sett Heathers så gör det! För bövulen. Bästa filmen någonsin. Jag har avgudat den sedan jag var typ 14 och den håller fortfarande måttet. Stilbildande och unik!

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Kattis
  August 13, 2009 at 10:54 pm

  anja> Hmm… har du läst Vampire Diaries – den kommer ju som tv-serie i USA nu i höst.

  kajsa> Eh, ja?!

  sarajessica> Åhh, klassiker!

  Sofia> Mmmm… I know. Han ska vara med i ngn ny serie nu till hösten. YUM!

 • Reply
  Sofia (heartcore)
  August 13, 2009 at 11:53 am

  Mmm, Christian Slater, mmm …

 • Reply
  sarajessica
  August 12, 2009 at 11:00 pm

  I hear ya! Idag petade jag lite på 21 jump street och kände mig lagom gammal. 😀

 • Reply
  kajsa
  August 12, 2009 at 10:51 am

  Är det därför du aldrig har råd att gå ut och dricka öl med mig? Känner sig dissad för barn-tv.

 • Reply
  anja
  August 12, 2009 at 10:42 am

  Jag har också fått dille på att klicka hem filmer den här sommaren! Men det har mest blivit gamla filmer (typ 60-70tal) som jag har sett när jag var yngre. En superbra sida där det finns billiga filmer och lite mer utbud är http://www.filmia.se . De enda böcker som är påväg hem till mig är just nu kurslitteratur men snart måste jag fylla på med fler bra böcker! Har du några tips på vampyr böcker? Har läst alla anne rice, twilight seriern och alla sookie som kommit ut.

 • Leave a Reply