Länkkärlek

Fredagskärlek – vecka 46

linklovin
Fredag igen ya’ll! Jag har slösat bort större delen av veckan på den där halsflussen. Så himla ovärt verkligen. Å andra sidan har jag stundtals kunnat grotta ned mig rejält i att läsa i kapp mig på alla olika fenomenala svenska (och utländska) skönhetsbloggar. Fy fan vad svenska skönhetsbloggar är bra!

Här kommer veckans länkkärlek!

Hos bästa bitchen, Lipgloss Bitch, kan man läsa att MAC släpper läppstift ihop med the queen of röda läppar herself: Dita von Teese. Åh Dita! Jag har ett himla gott öga till Dita, så ett rött läppstift med hennes namn på – det känns ju O-ER-HÖRT lockande, det må jag säga.

Vintertroll har shoppat på Rituals, och jag påminns om hur mycket jag gillar just Rituals. Det är ett märke jag glömmer bort, vilket är synd för deras produkter är banne mig outstanding. Gillar dem skarpt!

Kicki levererar ett awesome svar på tal på en kommentar som delvis bestod av “vill inte såra eller vara elak, MEN…” Man ba: jo, det ville du visst det, för annars hade du inte varit det. Men Kicki, alltid ett geni med orden, svarar så jädra bra! Preach! By the way, Daisy Beautys sajt kommer relanseras nu under november och ett helt gäng med nya spännande bloggar, vilket jag tycker är jättespännande! Väntar med iver!

El Mika! Där har ni en blogg jag skulle kunna äta upp på grund av så go! Whinar till varmrätt och El Mika som efterrätt – jo tack, det vore just något det. Den här veckan har Mi på El Mika (för övrigt den enda av de tre tjejerna bakom bloggen som jag inte träffat. Väl?) skrivit om bland annat Sunday Riley, ett märke som jag sett flimra förbi på en hel del brittiska bloggar och nu känner jag spontant: Oooooo gemiggemiggemig!

Caroline på Fifty Scents har skrivit ett jättebra inlägg om att vara less på floskler.

Och så detta inlägg av Liselott på Livskick, som visserligen har några månader på nacken, men som skriver så himla fint om varför svenska skönhetsbloggare indeed är himla awesome.

Nu hörrni! Nu ska jag fira fredag enligt nedan devis!

wpid-wp-1447438238625.jpg

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Mi
  November 14, 2015 at 12:54 pm

  Men Katta! <3 Blev så glad av det här i allt mörker.. Och nej vi har ju inte träffats :C Även om det känns så, kommer du ihåg att du langade mitt 25-årsfest-läppstift från MAC? Nerver forget <3

  Och ja, Sunday… Swooooon!

  PS: jag älskar fransk citronmarängpaj, kanske är vi en sån efterrätt? :*

 • Reply
  Liselotte Howard
  November 14, 2015 at 8:47 am

  Står för mina awesome-statements fortfarande – kul att du gillade och delar! Men som sagt; skönhetsbloggare är ju bästa på att generös länkkärlek!) 🙂

  Hoppas halsen blev bättre av chipsen!
  (vågar inte fråga hur de smakade, för min syster är en äkta Grinch, som gick i taket när hon såg att ett året-runt-snack numera är julstämplat, redan i november… 😉 )

  • Reply
   Katarina
   November 15, 2015 at 5:18 pm

   Chipsen var på sin höjd okej, men det finns betydligt godare.

 • Reply
  Honi
  November 13, 2015 at 10:50 pm

  Men vad var det där för roliga chips!? Vi har inget kul i Danmark, utan julmust i hundratals dagar försmäktar jag på denna ö… Och Dita stiftet ska bli mitt!

  • Reply
   Katarina
   November 15, 2015 at 5:18 pm

   De såg roligare ut än vad de faktiskt var. Edamerost skulle de smaka, men de smakade mest salt faktiskt. Snyft!

  Leave a Reply