Livet

Måndag del 2

Men ändå, måndagar kan också vara bra om man börjar en ny tjänst men får behålla samma fina kollegor. Om man lunchar dumplings med en gammal arbetskompis. Om man blir bjuden på semla från vetekatten av chefen. Om minusgraderna blir plusgrader under eftermiddagen. Om man hittar alla sina förlorade kläder i skåpet på jobbet när man byter rum, plus tre förstår. Då, till exempel, gör det inte så mycket att det är måndag och man är sjukt trött för att man drömt mardrömmar om Drottning Silvia hela natten (jag hade tappat bort henne och Säpo var JÄTTEJÄTTEarga på mig).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katta Kvack March 8, 2011 at 7:18 am

  @kajsa
  Som registrator.

  @Jennie
  :nod:

  @Julia
  Ja, det där med silvia… sjukt jobbigt!

 • Reply Julia March 7, 2011 at 10:28 pm

  Låter ganska OK det där. (Förutom att tappa bort dronningen förstås.)

 • Reply Jennie March 7, 2011 at 8:53 pm

  Sweeet! *apploderar* 😀

 • Reply kajsa March 7, 2011 at 6:47 pm

  wohoo, pepp. vad är det för tjänst?

 • Leave a Reply