Livet

Dör pluggdöden

Jag vill gråta. Gråta över att jag läser en kurs med den tristaste kurslitteraturen någonsin. Och som om det inte vore nog är den även daterad och inte helt relevant. Det kan man ju ha överseende med när nya lagar har trätt i kraft hyfsat nyligen. Vad man däremot inte pallar ha överseende med är när även läsanvisningar och övningskompendium också är pinsamt gamla och hänvisar till lagrum som inte ens finns längre. Känns jävligt onödigt faktiskt.

Vad det är jag läser? Det tänker jag inte skriva, inte förrän denna kurs är tentad och klar. Man är ju inte dum i hövve liksom. Nämnet jag Skatteverket i ett inlägg ser jag sedan hur besökare flödar hit från Skatteverkets intranät (och då hade jag inte ens länkat till dem), så jag lär ju inte skriva vilken kurs jag läser innan jag är godkänd på den. Det känns lite som att gräva sin egna grav ju.

Men jag har en plan, med detta pluggande. Jag har tänkt mig en examen istället för att bara ha en massa högskolepoäng som ligger och skräpar i något register. Ja, och så har jag ju tänkt skriva en bok också. Ska bli intressant att se vad som blir klart först… och hur många år det tar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply