Livet

Tycker att det suger.

Musten. Den har gått ur mig.

Linkar omkring med jätteont lår/ljumske. Tycker att det suger.

Har vare sig läsk eller öl hemma. En fredagkväll. Tycker att det suger.

Tappade helt peppen på roller derby, för även om jag tyckte passet var ganska kul så vet jag inte om jag tyckte att det var kul. Tänk om jag mest  försökte intala mig att jag tyckte det var kul för att jag hemskt gärna vill tycka det?

Tänker att jag kanske ska lära mig simma istället. Eller alltså, jag kan ju simma, men inte särskilt bra. Jag skulle vilja lära mig att crawla. Eller dyka. Just nu tror jag att jag mest kör en ganska sofistikerad variant av hundsim. Eller om det är kattsim. Fattar inte hur jag kunde bli godkänd på simtestet i lågstadiet faktiskt. Tycker att det suger lite att jag är så dålig på att simma.

Tycker att Let’s Dance är ganska trist när man inte har läsk eller öl hemma. Inte ens chips faktiskt. Det suger verkligen.

Tycker att det är ganska många dagar kvar tills midsommarafton. 153 för att vara exakt. Det suger ju också. Men det suger lite mindre om man tänker på att det faktiskt inte är 153 dagar kvar tills våren kommer utan bara 11 dagar (enligt den nya årstidsordningen).

Den där måndagsopeppen släppte aldrig taget den här veckan. Tycker att det suger. Snart är det ju måndag igen… innebär det att det blir dubbel opepp, eller blir två negativa en positiv tro? Hoppas.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Katta Kvack
  January 22, 2011 at 11:47 am

  @mirijam
  Ja, fan, det är ascoolt. Och vilka muskler man skulle få. Och pepp på superdupermegahelgen!

  @Jennie
  Yäj!

  @tiggerrr
  Ja, det kanske får bli så till nästa omgång av tryouts.

 • Reply
  tiggerrr
  January 22, 2011 at 10:14 am

  Ja, jag tycker också du ska ge derbyn en chans till. Jag vet, jag kände som du i början (som sagt, jag gick hem och lipade efter första freshmeat-träningen), men det blev faktiskt mycket roligare sen när man lärde sig mer. Sedan behöver man ju inte tycka att det är det absolut bästa i världen, på formen “roller derby saved my life”…det gör jag inte heller. Jag vet att Mirijam skrev ett bra inlägg om det förut, men lyckas inte hitta det nu. Men i alla fall, jag kommer fortsätta peppa lite till!

 • Reply
  Jennie
  January 22, 2011 at 8:25 am

  ÄMENVAEREHÄR! :/ Supertrist att du inte känner peppen! Själv dör jag over här när jag ser denna feta fors av nya inlägg!! :blipp:

 • Reply
  mirijam
  January 21, 2011 at 11:49 pm

  Alltså, jag skrev värsta peppkommentaren, men eventuell räknades den som spam för att jag slängde in tusen LOL- och OMG-gubbar.

  I alla fall: SNART KOMMER SUPERDUPERMEGAHELGEN! Håll ut! Det blir freakin’ fantastico!

  Och prova lite mer derby, det blir ju tusen gånger kuligare när man kan! Eller simma om du vill det, det är ju skitcoolt med folk som verkligen KAN simma!

 • Reply
  Katta Kvack
  January 21, 2011 at 10:37 pm

  @Jackie_Daniels
  Nej, jag vet. Nu blir det ändå inga tryouts för mig nästa lördag eftersom sonen fyller år och ska ha sitt firande då, men de har ju regelbundna tryouts, så det är ju inte som att skeppet seglat.

 • Reply
  Jackie_Daniels
  January 21, 2011 at 10:36 pm

  Jag tycker du skall ge roller derby en chans till. Ofta blir ju fritidssysselsättningar roliga när man lär känna ett gäng och blir inkluderad i ett sammanhang. Allt är ju inte skitkul på direkten.

 • Reply
  mirijam
  January 21, 2011 at 10:19 pm

  Äh, fan vad tradigt läge…

  MEN!!! För varje sugig dag så är det en dag närmre SUPERDUPERMEGAHELGEN! YEY!

  Pepp pepp pepp! :OMG: :OMG: :OMG: :OMG: :OMG: :OMG: 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

  JA! klada gubar FTW! PUSS

 • Leave a Reply