Ytligheter

Lite nagellack kanske? Why, yes!

Från att ha bloggat om smink dagligen och testat produkter som en galning har jag just nu en ganska avskalad approach till smink. Mascara nästan varje dag, foundation, rouge och eyeliner om jag känner mig sugen, samt lite primer och skugga om jag vill vara riktigt fin. Nagellack har jag nästan inte ägnat mig åt alls fram tills för bara ett par veckor sedan. Har lackat någon gång ibland, men har helt klart tillbringat mer tid med avskavt lack på naglarna än med välmanikyrerade tassar. Men helt plötsligt är jag lite lack sugen igen, och har filleduttat med naglarna flera gånger senaste veckorna.

Krackellacken har jag haft en tudelad inställning till – samtidigt som jag tycker att de är roliga, så tycker jag bara att det är snyggt ibland… väldigt ibland. Så när Isadoras kommande tillökning i krackellacksfamiljen hittade hem till mig var jag måttligt intresserad – tills jag såg färgerna. Det handlar om mer blygsamma färger som inte ser alls lika crazy ut som de tidigare rosa, gröna och svarta. Kunde inte låta bli att testa Latte Queen omedelbums ovanpå guldlacket Gold Sparkles (även det från Isadora) och damn vad jag gillar det. Diskret men samtidigt annorlunda. Det jag gillar allra bäst med krackellacken är att det är så enkelt men ser så avancerat ut. Enkla lösningar, det gillar jag.

Helena har också testat Latte Queen, men med ett isigt blått lack som bas. Go look! Hos henne hittar ni även info om släppdatum och priser.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Jeanette
  January 1, 2011 at 4:05 pm

  Jättefint! Jag har börjat gilla krackeleringslacken och har idag Subway Green över Gold Sparkles.

 • Reply
  Ett gyllene tillfälle del två. Omstart. Igen. Bye, bye 2010. | Sminkbloggen
  December 31, 2010 at 4:04 pm

  […] Och vill man tjuvstarta på 2011 redan i kväll kan man faktiskt kika lite på Katarinas snygga naglar redan nu. Du hittar dem här hos Katta Kvack. […]

 • Reply
  Emma
  December 30, 2010 at 10:00 pm

  Superfina, gillar verkligen dessa pastellia färger!

 • Reply
  Julia
  December 30, 2010 at 7:54 pm

  Å, najs!

 • Reply
  kerstin
  December 29, 2010 at 11:32 pm

  Latte Queen är verkligen perfekt med guld under!

 • Reply
  Johanna
  December 29, 2010 at 10:47 pm

  Inte alls varit fascinerad av de där lacken men din kombination och användande av dem måste vara det snyggaste jag sett hittills. Blir lite sugen att vara härmapa med samma nyanser som du ^^

 • Reply
  Josephine
  December 29, 2010 at 9:30 pm

  Lövely! :love:

 • Reply
  Vickan
  December 29, 2010 at 3:46 pm

  Riktigt snyggt!

 • Reply
  Gonza
  December 29, 2010 at 12:37 pm

  Supersnyggt! Ghettofab goes classy, ska definitivt ta en närmare titt på lacken när de släpps.
  (Första lacken som känns spännande nog att kolla närmare på sedan jag lade ner skönhetsskriverierna, måste betyda att jag håller på att få tillbaka intresset, hurra!!!)

 • Reply
  mirijam
  December 29, 2010 at 12:04 pm

  fiiint!

 • Reply
  Lina
  December 29, 2010 at 8:37 am

  De här crackellacken ser faktiskt väldigt intressanata ut, de känns nya. Jag ska spana in dem när de landar i butik men jag önskar att det kunde vara lite tidigare än v.4…..

 • Leave a Reply