Ytligheter

Klädutmaning 2010 – dag 27

Ser ni hur representativ jag ser ut idag? Hade ni inte anställt någon som ser ut som mig? Just saying, liksom. Fast jag vill bestämt minnas att min lugg var mindre stripig tidigare idag (hoppas jag) och så hade jag ju förstås skor på mig också (tror jag). Man kan ju inte gå omkring och vara representativ utan skor i snömodd, hur skulle det se ut?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Katta Kvack
  November 11, 2010 at 9:32 pm

  @Theresé
  VV är toppen och träning är great. Go fot it, jag hejar på dig!

  @Amanda K
  Äsch då. Tack!

  @Anna
  Tack!

 • Reply
  Anna
  November 11, 2010 at 2:27 pm

  Snyggt!!!

 • Reply
  Amanda K
  November 10, 2010 at 11:12 pm

  Men du är alltid snygg!

 • Reply
  Theresé
  November 10, 2010 at 10:29 pm

  Du är så himlans piffig! Jag är peppad att börja på VV och ta tag i träningen tack vare dig!
  :love:

 • Leave a Reply