Heartless ♥

Läppstift alltså. Det kan vara det bästa som finns i sminkväg. Fast det säger jag ju om det mesta. Eyeliner, nagellack, mascara… allt är bäst, och då har jag inte ens nämnt ögonskuggor (jag är besatt av ögonskuggor, en obotlig samlare). Men läppstift, det är ändå en viss kick med just dem. När hylsorna dessutom är pyntade och färgerna gärna i begränsad upplaga, då blir det liksom ännu bättre.

Läppstift är lyx liksom och min senaste kärlek är helt klart detta stift från MAC ur kollektionen Venomous Villains i färgen Heartless. Bara namnet liksom – ja, och det faktum att Cruella de Ville morrar åt mig från hylsans bas. Åh. Jag går så igång på läppstift. Det kan vara det bästa som finns punkt slut. Bäst av allt. Läppstiftet med Cruella kostar 185 kronor, för den som blir sugen.

Heartless ♥

6 thoughts on “Heartless ♥

 1. Så himla snyggt! Ska köpa ett så fort de släpps i Kicksshoppen. Jag döööör om jag inte får tag i ett! Dör!

 2. Amen sister! Ett läppstift kan man ju dessutom kasta på utan att faktiskt behöva göra så mycket annat med ansiktet. Det är betydligt svårare att daska på en ögonskugga och inget mer tycker jag. Läppstift är grejen!

  …Sen är jag ju förbannat avundsjuk på dig som kan se så naturlig ut i rött stift. Jag har fan för stora läppar (ska det vara möjligt att som tjej säga så?) för att det ska se classy ut, jag känner mig som Jolie så fort jag daskar på något mörkt. Haha!

 3. Andrea says:

  Supersnyggt på dig!
  Jag har tvärtemot Viola, jag har för små läppar.
  Det blir inte snyggt, äger typ inga stift alls!

Comments are closed.