Ytligheter

Heartless ♥

Läppstift alltså. Det kan vara det bästa som finns i sminkväg. Fast det säger jag ju om det mesta. Eyeliner, nagellack, mascara… allt är bäst, och då har jag inte ens nämnt ögonskuggor (jag är besatt av ögonskuggor, en obotlig samlare). Men läppstift, det är ändå en viss kick med just dem. När hylsorna dessutom är pyntade och färgerna gärna i begränsad upplaga, då blir det liksom ännu bättre.

Läppstift är lyx liksom och min senaste kärlek är helt klart detta stift från MAC ur kollektionen Venomous Villains i färgen Heartless. Bara namnet liksom – ja, och det faktum att Cruella de Ville morrar åt mig från hylsans bas. Åh. Jag går så igång på läppstift. Det kan vara det bästa som finns punkt slut. Bäst av allt. Läppstiftet med Cruella kostar 185 kronor, för den som blir sugen.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Andrea
  October 10, 2010 at 12:00 am

  Supersnyggt på dig!
  Jag har tvärtemot Viola, jag har för små läppar.
  Det blir inte snyggt, äger typ inga stift alls!

 • Reply
  Viola, Killer Colours
  October 7, 2010 at 10:46 pm

  Amen sister! Ett läppstift kan man ju dessutom kasta på utan att faktiskt behöva göra så mycket annat med ansiktet. Det är betydligt svårare att daska på en ögonskugga och inget mer tycker jag. Läppstift är grejen!

  …Sen är jag ju förbannat avundsjuk på dig som kan se så naturlig ut i rött stift. Jag har fan för stora läppar (ska det vara möjligt att som tjej säga så?) för att det ska se classy ut, jag känner mig som Jolie så fort jag daskar på något mörkt. Haha!

 • Reply
  amanda
  October 7, 2010 at 10:40 pm

  @Katta Kvack
  Hur kan något bli “en smula för rött”? FÖR rött går väl ändå inte? skitnyggt vare.

 • Reply
  Katta Kvack
  October 7, 2010 at 8:43 pm

  @Fia
  Visst är det tjusigt! Jag är helt kär.

  @Nailtastic
  Tack. Jag gillar det verkligen också. Sambon tycker att det är en smula för rött, men vad vet han liksom.

 • Reply
  Nailtastic
  October 7, 2010 at 8:41 pm

  Vilken otroligt snygg röd! Den passade dig helt perfekt!

 • Reply
  Fia
  October 7, 2010 at 8:38 pm

  Så himla snyggt! Ska köpa ett så fort de släpps i Kicksshoppen. Jag döööör om jag inte får tag i ett! Dör!

 • Leave a Reply