Yta

Heartless ♥

Läppstift alltså. Det kan vara det bästa som finns i sminkväg. Fast det säger jag ju om det mesta. Eyeliner, nagellack, mascara… allt är bäst, och då har jag inte ens nämnt ögonskuggor (jag är besatt av ögonskuggor, en obotlig samlare). Men läppstift, det är ändå en viss kick med just dem. När hylsorna dessutom är pyntade och färgerna gärna i begränsad upplaga, då blir det liksom ännu bättre.

Läppstift är lyx liksom och min senaste kärlek är helt klart detta stift från MAC ur kollektionen Venomous Villains i färgen Heartless. Bara namnet liksom – ja, och det faktum att Cruella de Ville morrar åt mig från hylsans bas. Åh. Jag går så igång på läppstift. Det kan vara det bästa som finns punkt slut. Bäst av allt. Läppstiftet med Cruella kostar 185 kronor, för den som blir sugen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like