Uncategorised

Gud hör bön?

Igår skrev jag att det kanske var dags att fortsätta jakten på den perfekta ögonkrämen, och idag får jag veta att det släpps ytterligare en ögonkräm här i Sverige alldeles jättesnart. Den 20 januari, på onsdag med andra ord, landar Eyliplex-2 hos Kicks och Åhléns. Två ögonkrämer i något som mest kan liknas vid en kontaktlinshållare.

Om du tycker att du känner igen formgivningen av produkten så beror det nog på hårdlanseringen av Tri-Aktiline under förra våren, en punktbehandlare för fina linjer som jag blev väldigt förtjust i. Det är med andra ord Good Skin Labs som ligger bakom även denna kräm i färgglad burk. Det är just av den anledningen som jag har höga förhoppningar på Eyliplex-2, för om den håller samma standard som Tri-Aktiline så kommer jag att vara såld från första sekund.

Hur funkar den då? Som ni ser så består krämen av två produkter. Fast Action Day Gel utlovar en uppiggande, lyftande och utslätande effekt, och mycket riktigt känns gelén riktigt sval och skön på huden. Long-Lasting Night Balm påstås sig dämpa mörka ringar under ögonen samtidigt som den ska förbättra kollagenproduktionen vilket har en föryngrande verkan och ska synas efter bara några veckors användning.

Eyliplex-2 (älskar namnen, det känns lite hitte-på sådär) kostar 425 kronor och kommer alltså att gå att köpa hos Åhléns och Kicks från och med onsdag nästa vecka.

Har du testat Tri-Aktiline? Blir du nyfiken på Eyliplex-2? Berätta i kommentarerna!

4 Comments

 • Reply
  Bjooti
  January 17, 2010 at 7:30 pm

  @Emma
  Fast jag gillar på ett sätt enkelheten med deras förpackningar. Lite kulful så där. Givetvis kommer recension framöver.

 • Reply
  Emma
  January 17, 2010 at 3:30 pm

  nyfiken blev man..hade gärna läst en rescension när den blivit testad ett tag. Fast jag tycker nog att de kunde jobbat mer med utformningen. Det ska vara fint att titta på också-

 • Reply
  Bjooti
  January 15, 2010 at 10:25 pm

  @Wysteriia
  Tri-Aktiline är toppen som primer, men som du säger, dyr.

 • Reply
  Wysteriia
  January 15, 2010 at 10:22 pm

  inte testat den där och min ekonomi kommer nog dessvärre inte vilja att jag gör det heller ;P

 • Leave a Reply