Halloween / Allhelgonadagen 2009

Ganska dåligt humör har jag varit på idag faktiskt. Men jag satte på mig mina mimmiöron, drog på lite mascara och ett rött läppstift, och då kändes dagen genast lite bättre.

Uma fick en kattmask av mig. De större barnen ville inte ha.

På kyrkogården

. . . → Read More: Halloween / Allhelgonadagen 2009

Erika who? Ja, jag menar ju det!

Jag tittade inte på Idol igår. Vi kan skylla detta på febern, men det handlar snarare om att de är så jävla dåliga i år att jag smäller av. De har inget speciellt, inte någon av dem. Ganska bedrövligt att titta på, så jag valde att inte göra det. Men nyfiken som . . . → Read More: Erika who? Ja, jag menar ju det!

Länkkärlek vecka 44

Dags för lite länkkärlek, eller vad säger ni? Det var ju ett tag sedan sist, och sedan dess har jag hittat massor av alldeles makalöst fabulösa saker på inturrrnet.

Det är visserligen inte så stor aktivitet på Busbra just nu, men detta är en blogg som jag har följt under en . . . → Read More: Länkkärlek vecka 44

Rosor & pickadoller

Idag är det ganska synd om mig. Jag berättade ju om den där hostan igår, och hur döende jag är. Nu har jag feber också och livets goda glider mig snabbt ur hand. Febern attackerade mig någonstans mellan Game och H&M i Handen Centrum och när jag stod och tjuvtittade efter råttor . . . → Read More: Rosor & pickadoller